به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و بویراحمد، این کمیته با حضور معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان،معاون فنی،معاون اجرایی، مدیران و روسای گروه و مسئولین سایر واحد ها در دفتر معاونت بهداشتی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و بویراحمد، این کمیته با حضور معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان،معاون فنی،معاون اجرایی، مدیران و روسای گروه و مسئولین سایر واحد ها در دفتر معاونت بهداشتی برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر محمد ملک زاده معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در خصوص هدف آموزش و ارتقای سلامت که در حقیقت تعالی رفتار سالم است که با ترکیبی از حمایت های آموزشی، ساختاری و اقتصادی صورت می گیرد و همچنین اهمیت آموزش سلامت که به تغییر نگرش و رفتارهای مربوط به سلامت است اشاره کرد.
در ادامه سید عابد توفیقیان کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقاء سلامت
به نقش و رسالت آموزش سلامت به برنامه ريزي و استفاده بهينه از رسانههاي ارتباط جمعي، اینکه آموزش دهندگان سلامت، پیشگامانی هستند که همیشه طالب درك جدیدی از رفتار انسانی و راه های جدید کاربرد دانش خویش به منظور حل مشکلات فردی اجتماعی می باشند بیان کرد.
وی با بیان اینکه در واقع رسانه هاي گروهي در بالا بردن سطح اطلاعات و آگاهي هاي مردم در يافتن خدمات بهداشتي موثر و مناسب و استفاده از آنها نقش بسيار مهمي را ايفا مي كنند، گفت: و تمام مراقبین سلامت، آموزش دهنده سلامت هستند و این افتخاری است که توسعه و تقویت آن نیازمند برنامه ریزی دقیق برای توسعه سلامت متکی بر شواهد و مبتنی بر جامعه می باشد.
مسوول واحد آموزش بهداشت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، ابراز داشت: نقش رسانههاي گروهي در بالا بردن سطح اطلاعات و آگاهيهاي مردم در يافتن خدمات بهداشتي موثر و مناسب و استفاده از آنها، حمايت رسانهها به عنوان يك استراتژي ارتقاي سلامت اشاره کرد.
به گزارش وب دا یاسوج: در پایان مصوباتی در خصوص برگزاری کارگاه ها(حضوری-وبیناری)-برگزاری آزمون ها-برگزاری کمیته ها و مناسبت های بهداشتی –چاپ و تکثیر رسانه های بهداشتی به تصویب رسید.


